Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

Το email στην Υπουργό κα Γιαννάκου (άρθρο Ο Κόσμος του Επενδυτή φύλλο 247)

Mon, 13 Aug 2007 10:36:03 +0100 (BST)

Στην θέση http://anotata-tei.blogspot.com θα βρείτε σχόλια για τον τομέα ευθύνης της κας Υπουργού.

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών 200.000 πτυχιούχοι περιμένουν την θέση της κας Γιαννάκου για την υποβάθμιση των πτυχίων τους σε κείμενο του Υπουργείου Παιδείας με υπογραφή του Υφυπουργού κου Καλού (Ο Κόσμος του Επενδυτή φύλλο 247).

Η απάντηση σας μπορεί να δημοσιευθεί κατ’ αυθείαν μέσω των σχολίων της παραπάνω θέσης ή μέσω email το οποίο και θα δημοσιευθεί ολόκληρο.

Το site διαβάζεται απο κάτω προς τα πάνω. Για την επιλογη παλαιότερων άρθρων παρακαλώ χρησιμοποιείστε της ημερομηνίες αριστερά.

Να σας υπενθυμίσω ότι περιμένουμε την εκπλήρωση της υπόσχεσης για νομοθέτηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχίων ΤΕΙ.

Εκτός δε απο τα επαγγελματικά δικαιώματα, η έκδοση των οποίων εκκρεμεί και επι ημερών σας, να σας τονίσω ότι ούτε ο φορέας ασφάλισης μας έχει ορισθεί ακόμη και ο χρόνος μετράει απο το 1976 που ιδρύθηκαν τα ΚΑΤΕΕ. Το τελευταίο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αφορούσε τον χώρο εκφράσθηκε με τους νόμους 1027 και 1028 το 1980 και έδινε λύση για τους ανασφάλιστους έμμισθους Υπομηχανικούς. Είκοσι επτά χρόνια πρίν. Έτσι έχουν μείνει ασφαλιστικά ακάλυπτες όλες οι γενιές αποφοίτων ΚΑΤΕΕ και ΤΕΙ τα 27 χρόνια αυτά που επιχειρούν σαν ελεύθεροι επαγγελματίες.