Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Το νέο νομοσχέδιο για τους εκπαιδευτικούς. Μια ακόμη χαρούλα των παιδιών του τεε προς το επιμελητήριο που τους ανέθρεψε. Μια προσβολή του ΠΑΣΟΚ στα ΤΕΙ.

Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε πατώντας εδώ.

Αφού το διαβάσετε σίγουρα θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα της πρώτης αποτίμησης του τι σχεδιάζει το κυβερνών κόμμα για εμάς χωρίς εμάς (θυμάστε το τραγουδάκι του Παπακωνσταντίνου …. Φοβάμαι για εκείνα που θα γίνουν για εμένα χωρίς εμένα ….;).

Το ότι τα παιδιά του τεε βάζουν πρώτα το επιμελητήριο τους και μετά τους άλλους Έλληνες, ασχέτως εάν ορκίζονται περί του αντιθέτου όταν καταλαμβάνουν υπουργικές θέσεις, το ξέραμε και περιμέναμε μόνο την αντίδραση της κας Διαμαντοπούλου για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον κανόνα. Σας το είχα γράψει εδώ.

Και ο κανόνας επιβεβαιώθηκε φίλοι μου.

Έτσι λοιπόν μένουν τα ΨΕΜΑΤΑ αυτής και των υπολοίπων της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των 18 του ΠΑΣΟΚ που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την ΒΡΩΜΙΚΗ δουλειά  της εξαπάτησης μας.

Γιατί την ψήφο μας ήθελαν με την περίφημη επερώτηση τους και τίποτα άλλο.

Διαβάστε την πρόταση για τα νέα κριτήρια των εκπαιδευτικών που προτείνει η κα Διαμαντοπούλου και σαφώς προετοιμάζει το έδαφος για να μας αφήσει πίσω.

Να μας αφήσει πίσω στην ζωή.

Μετά από 26 χρόνια αναμονή αγκαλιά με το τίποτα.

Να αφήσει πίσω εμάς τους παραγωγούς του δημοσίου πλούτου της χώρας που το σινάφι της κατέστρεψε ρημάζοντας την χώρα. Και που αποφεύγουν να τιμωρήσουν τους ενόχους.

Λέει ο νόμος τους,

"άρθρο 4 παρ' ε',

Δεύτερο πτυχίο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) πριν την υπαγωγή των ΤΕΙ στην Ανώτατη Εκπαίδευση: 1 μονάδα ...".

Λέω και εγώ.

Τόσο καιρό φωνάζουμε και γράφουμε δεξιά και αριστερά τα παράπονα μας προσπαθώντας να αποδείξουμε το αυτονόητο.

Ότι πρέπει να έχουμε δικαιώματα σε αυτή την χώρα.

Ειδικά δε πόσο όταν το επιβάλουν οι νόμοι. Από το σωτήριο έτος 1983 παρακαλώ.

Αποδείχθηκε λοιπόν περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι σκύλος που γαυγίζει δεν τον φοβούνται.

Για αυτό λέω να αρχίσουμε να δαγκώνουμε.

Δείτε πως.

Σαν πρώτη πράξη λέω να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη κατά του εκτρώματος αυτού. Έχουμε το έννομο συμφέρον όλοι μας και επιβάλλεται να το κάνουμε.

Δεύτερη πράξη είναι να ξηλώσουμε το σύστημα ΠΑΣΟΚ στην ΕΕΤΕΜ. Αρκετά τους ανεχτήκαμε. Εάν δεν το κάνουν επίτηδες τότε είναι ανίκανοι. Και πρέπει να τους στείλουμε όλους σπίτι τους. Αρκετά παίξανε με τις ζωές μας. Άρα φτιάχνουμε μια νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την είσοδο στο ΚΔΣ της Ένωσης στις επόμενες εκλογές. Και έχουμε άτομα που μπορούμε να εμπιστευτούμε και να το κάνουν.

Και τρίτον είναι η δημιουργία πολιτικής κίνησης από τα ΤΕΙ. Το βλέπετε καθημερινά πως πάει το πράγμα. Πολιτικά είναι όλα. Όποιος μπορεί και βρεθεί πίσω από τις κλειστές τις πόρτες την ώρα της συζήτησης περνάει ότι θέλει. Άλλωστε νομίζω ότι είμαστε ικανοί να βρούμε 21 άτομα στην Ελλάδα για να πάμε μπροστά. Να ιδρύσουμε τον σχηματισμό που θα μας αντιπροσωπεύσει. Οι άλλοι, οι δικοί μας εννοώ, ας κάνουν ότι θέλουν. Μπορούν να ακολουθήσουν είτε τα παιδιά των ΤΕΙ στην μάχη τους για την βουλή ή να χαρίσουν την ψήφο τους σε αυτούς που τους κυνηγάνε και υποτιμάνε καθημερινά.

Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ.

Αν τολμάτε βγάλτε το ρημάδι το νομοσχέδιο σας για τους εκπαιδευτικούς.

Αυτή τη φορά θα το φάτε.

Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε.

Οι υπομηχανικοί που ξέρατε βγαίνουν στην σύνταξη.

Τώρα μιλάμε εμείς.

Των ΤΕΙ.

Γεια σας, και σύντομα με περισσότερες οδηγίες για αποτελεσματικό δάγκωμα.

Ένας αδούλωτος Μηχανικός