Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η Εγγυημένη Επαγγελματική Ευθύνη του τεε και του ΠΑΣΟΚ τώρα και σε υπόγεια έκδοση. Εξετάσεις στα νερά και στα σκοτάδια για να την αποκτήσεις ΤΕΙτζή μου. Θέλουν να μας φάει η αρρώστια στο ΠΑΣΟΚ μου φαίνεται.

Και όχι τίποτα άλλο.

Παρουσιάστηκε και το Ελληνικό σπορ. Της οργάνωσης.

Που ένας μετροπόντικας αντί για χώμα θέλει να φάει μπαλκόνια. Και που την πορεία του την σχεδιάζουν με τηλεκοντρόλ εμβέλειας 600 χιλιομέτρων (αυτό θα πει επιστήμη).

Έτσι φαίνεται του έμαθαν οι μεγάλοι Μάγιστροι  κάτοχοι των μοναδικών, των μεγαλυτέρων, των καλυτέρων, των ομορφότερων, των πανμέγιστων, των απεριορίστων , των …, των …, των …, διπλωμάτων του κόσμου. 

Τα παρόντα μέλη τεε.

Του συλλόγου διπλωματούχων μηχανικών που κρατάει στην χώρα για τα μέλη του το μοναδικό προνόμιο να κάνουν λάθος.

Γιατί για τους άλλους δεν επιτρέπετε. Οι άλλοι όταν το κάνουν το λάθος είναι επικίνδυνοι και ζημιώνουν την χώρα. Αυτοί όχι.

Απλά τα μέλη τεε στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τη επιστήμη δεν βρίσκουν την κατανόηση που απαιτείται από τους αγράμματους πολίτες της χώρας σαν και εμάς σε κάποια ειδικά  ζητήματα επιστημονικής υφής που βρίσκονται πέρα των γνωστικών ορίων του μέσου πολίτη (εγώ το είπα και το ξαναλέω. Άμα κάτσεις με καθηγητές πανεπιστημίου σαν τον κο Γρυσπολάκη και τον κο Τάσσιο, χλίδα στις περιγραφές ρε παιδάκι μου. Χλίδα).

Αλλά σκέφτομαι, ρε μπας και έχουν δίκιο ότι δεν τα παίρνουμε τα γράμματα τελικά;

Ρε μπας και δεν καταλαβαίνουμε την επιστήμη όχι μόνο σε εύρος αλλά και σε μήκος; Λέω, μήπως οι των ΤΕΙ έχουν πρόβλημα ανάπτυξης στην επιφάνεια που απαιτεί η επιστήμη σήμερα;

Γιατί μάλλον κάθετο θα είναι το μετρό στη Θεσσαλονίκη, άντε διώροφο το πολύ.

Τώρα κάντε κλικ εδώ για να καταλάβετε τι ζητάει να κάνουμε με τις εξετάσεις  περί επαγγελματικής ευθύνης το ΠΑΣΟΚ.

Να γίνουμε άνθρωποι ρε αγράμματοι.

Ε, αγράμματοι.

Για να καταφέρουμε τελικά να φτιάχνουμε μετρό 25 μέτρα κάτω από την γη που να βρίσκει σε μπαλκόνια.

Αλλιώς είμαστε επικίνδυνοι και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το κοινό συμφέρον.

Γεια σας, και σύντομα με περισσότερη επαγγελματική ευθύνη από το τεε για να μαθαίνουμε σιγά-σιγά το τι εστί επιστήμων.

Ένας αδούλωτος Μηχανικός

Απορία αγράμματου μπετατζή: Εάν το φτιάξουνε κάθετο το μετρό άραγε προς τα πάνω θα πηγαίνει ή προς τα κάτω; Το ρωτάω γιατί στο προς τα πάνω θα έχουν πρόβλημα ανταγωνισμού με τις αεροπορικές εταιρείες στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Δήλωση αγράμματου μπετατζή: Παράπονα για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος παρακαλώ  στην έγκριτη εφημερίδα aggelioforos. Παρακαλώ να με ειδοποιήσετε σε περίπτωση που ανασκευάσει η εφημερίδα για να το δημοσιεύσω.

Ευχή αγράμματου μπετατζή: Εύχομαι στις επερχόμενες εκλογές του τεε να βγάλουν πρόεδρο έναν με ποιό σκληρές θέσεις για τα ΤΕΙ από τον κο Αλαβάνο γιατί αυτός ήταν μαλακός μαζί μας και χαλαρώσαμε.

Ευχαριστήριο  αγράμματου μπετατζή: Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την θέση αυτή το ΠΑΣΟΚ, τον πρωθυπουργό τον κο Παπανδρέου, την κα Διαμαντοπούλου και τον κο Πανάρετο για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν για να γίνουν επιτέλους άνθρωποι οι απόφοιτοι ΤΕΙ. Η καθημερινότητα το αποδεικνύει κάθε μέρα και ποιο πολύ. Ότι έχουν δίκιο.  Ότι αυτό που λείπει από την χώρα είναι η Εγγυημένη Επαγγελματική Ευθύνη των ΤΕΙ. Αυτό έλλειπε τόσα χρόνια και δείτε που φτάσαμε. Στο χείλος της καταστροφής. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής  μου εγώ ο αγράμματος ΤΕΙτζης για την ευκαιρία που μου δίνει το ΠΑΣΟΚ. Παρακαλώ μόνο να μου το θυμίσετε στις εκλογές για να μην το ξεχάσω και κατά λάθος δεν σας ψηφίσω.