Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Η διολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας προς τις θέσεις του ΤΕΕ για διαπραγματεύσεις μόλις άρχισε με τον νέο Υπουργό Παιδείας.

Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.
Ξέρουνε αυτοί. Στην διολίσθηση σε διάλογο όλοι της Βουλής είναι μαστόροι. Το εξασκούν συχνά βλέπετε το άθλημα με τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς.
Η «δημοκρατία» της Νέας Δημοκρατίας σε πλήρη εξέλιξη σύντομα.
Ασχέτως του εάν είναι να απορεί κανείς με το τι είναι αυτό που πήρε 25 χρόνια για να συζητηθεί και δεν έγινε δυνατόν να ειπωθεί ακόμη.
Σχετικές δηλώσεις του κου Σπηλιωτόπουλου φιλοξενεί το έγκυρο blog troktiko http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog_8571.html με τίτλο «Άρης: "Θα κάνω διάλογο και με τα blog γιατί και αυτά είναι μέσα που επικοινωνίας με την νεολαία"!».

Διαβάστε τις εκεί.

Και να ξέρετε ότι όσο μιλάει με την νεολαία θα διαπραγματεύεται τα επτασφράγιστα ΠΔ όσο θέλει με το ΤΕΕ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαγειρεύοντας τα όσο πρέπει προκειμένου το ΤΕΕ να είναι ευχαριστημένο.

Για τόσο δημοκρατία μιλάμε. Εν πλήρη απουσία των αμέσως ενδιαφερομένων.

Κύριε Σπηλιωτόπουλε φοβάμαι αυτά που θα γίνουν για εμένα χωρίς εμένα τραγουδάει ο κος Παπακωνσταντίνου.

Ακόμη για το θέμα του διαλόγου περιμένουμε να δούμε εάν θα συνοδεύσει τα λόγια του με τις αντίστοιχες πράξεις ή τσάμπα μάγκας θα αποδειχθεί και αυτός σαν τον άλλο ποπολάρο της ΝΔ, τον κο Τατούλη.

Είμαι δε περίεργος να δω εάν θα κάνει την εμφάνιση του και εδώ. Στο blog μας.

Και αυτό γιατί τα blogs του χώρου μας είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Να ξέρετε όμως ότι εάν έχει πάρει για παράδειγμα την κα Μπακογιάννη που κάλεσε τους bloggers για το Μακεδονικό στο Υπουργείο Εξωτερικών χωρίς να συμπεριλάβει όμως αυτούς που ασχολούνται με το θέμα, τότε το μέλλον μας δεν είναι αισιόδοξο.

Η δήλωση θα επικοινωνιακού τύπου και θα σκοπεύει στην συγκάλυψη και την εξασφάλιση χρόνου μόνο.

Γεια σας
Ένας αδούλωτος Μηχανικός