Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Όλα στο γόνατο. Όλα πρόχειρα. Όλα χαρισμένα στο ΤΕΕ. Δημοκρατία = ΜΗΔΕΝ, Αξιοκρατία = ΑΓΝΩΣΤΗ, Δικαιοσύνη = ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ

Διαβάστε την σελίδα που ανοίγει με τον σύνδεσμο αυτόν εδώ.

Δέστε χάλι Ευρωπαϊκής χώρας.

Καμαρώστε την κατάντια της χώρας που «γέννησε» την Δημοκρατία.

Η κοινωνία του σβέλτου, του κουμπάρου, του φίλου, του γνωστού, του κονέ, του γάλακτος, της μεταγραφής, των φιλοξενούμενων Ινδών, του πολιτιστικού κέντρου, του λάθους του Μηχανικού του, των ομολόγων, των σιταριών, των Μιράζ, των εργολάβων, του Κοσκωτά, των εφοριακών, των νταβατζήδων, της Siemens, των κόκκινων, των ρόζ, των πράσινων, των μπλέ, του αδελφού του πολιτικού.

Διαβάστε τα αποτελέσματα της διοίκησης του στρατού κατοχής των 302 αποτυπωμένα μέσα απο την αγωνία ενός νέου ανθρώπου που βλέπει την χώρα του, αυτόν τον καταραμένο τόπο, να τον αναγκάζει να ξεκινήσει την ζωή απο το μείον γιατί κάποιοι είναι δικτυωμένοι. Γιατί κάποιοι διαφωνούν στο να έχει δικαιώματα χωρίς ούτε μια ευκαιρία, λες και εκείνος ρωτήθηκε για τους άλλους.

Λες και το ζητούμενο είναι η γνώμη των άλλων επι του θεωρητικού και όχι το τι μπορεί να κάνει.
Λες και Δημοκρατία είναι το ότι κάποιοι Έλληνες πρέπει να αποδείξουν σε μερικούς ιθαγενείς, το κύριο προσόν των οποίων είναι ότι έχουν γνωστό κάποιον, ότι είναι ικανοί.
Λες και δεν υπάρχει Σύνταγμα και νόμοι.

Να ξέρετε ότι όσο τους αφήνουμε τα ίδια και χειρότερα θα μας κάνουν.

Το site, κείμενο του οποίου αναδημοσιεύω, είναι αναρτημένο στην σελίδα μου και στην λίστα ιστολογίων για μαχόμενους Μηχανικούς εδώ και λίγο καιρό.
Διαβάστε το.
Όποιος πονά πραγματικά αυτόν τον τόπο θα ντραπεί.
Θα αισθανθεί το τι σημαίνει ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ στο πετσί του.

Γεία σας.
Ένας αδούλωτος Μηχανικός.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ.