Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΤΕΙ



ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΕΙ, ΕΠ,
ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΔΣ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ & ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΜΗΤΕΔΥ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΕΧΩΔΕ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠ.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ" & η "ΝΟΜΟΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Στις επόμενες ενημερώσεις μας θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων.
Παρακαλούμε να προωθήσετε αυτό το μήνυμα παντού.

Για τη ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε., τα μέλη του ΚΔΣ:
Σιάχος Δ., Αίσωπος Γ., Τσιρογιάννης Π., Μητσιόπουλος Α., Ευθυμιάδης Κ.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: Όταν με το καλό ξυπνήσετε, γιατί ακόμη δεν έχετε ξυπνήσει, σκεφτείτε καλά τι θέλατε όλα αυτά τα χρόνια από τα κόμματα που ψηφίζατε μέχρι σήμερα και τι πραγματικά πήρατε σε ικανοποίηση των αναγκών σας.

Εάν ο ισολογισμός σας βγει αρνητικός τότε ένας είναι ο δρόμος.

Να σταματήσουμε να ψηφίζουμε τους νεκροθάφτες μας και να κοιτάξουμε να στείλουμε δικά μας παιδιά στην βουλή.

Υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη μέχρι την επόμενη επιτυχία του ΤΕΕ.

Την λένε κα Διαμαντοπούλου, είναι μέλος ΤΕΕ, και θα ολοκληρώσει τον βρόγχο που μεθοδικά και επιστημονικά υφαίνουν γύρω μας οι «δημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρειαζόμαστε πολιτικά στηρίγματα και οι υπάρχουσες εναλλακτικές δεν είναι αξιόπιστες.

Καλή αντάμωση στην συγκέντρωση λοιπόν.

Θα με βρείτε δίπλα στον Δημόπουλο.