Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Μπουτάρης προτείνει οι αποφάσεις του ΤΕΕ να είναι δεσμευτικές και να μην έχουν μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα. Με τα ΤΕΙ απέξω.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

Άλλος ένας πολιτικός από την γενιά που δημιούργησαν την κρίση χωρίς ιδέες και όραμα, αλλά μόνο με το προσωπικό του μεράκι που δεν είχε μέχρι τώρα απήχηση στον λαό της Θεσσαλονίκης, με ξύλινο πολιτικό λόγο προσπαθεί να φανεί μεγαλύτερος από ότι πραγματικά είναι προκειμένου να εισπράξει σε πολιτικές μονάδες στην πόλη που κατοικεί το λαμπερό οικογενειακό του όνομα.

Και αυτό το επιχειρεί συναναστρεφόμενος με τους τους ανθρώπους του τεε, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί διαχειριστές της εξουσίας, και από ότι φαίνεται επιδιώκουν χωρίς να εκτεθούν σε εκλογική διαδικασία επιθυμούν να αναβαθμιστούν δια νόμου σε άμεσους ρυθμιστές του πολιτεύματος εξαργυρόνοντας την ισχύ του τεε από την μία και την αδυναμία των πολιτικών από την  άλλη. Άλλωστε ο νόμος μπορεί να φτιαχτεί στα παρασκήνια μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως φτιάχτηκαν τόσοι άλλοι νόμοι κατά των ΤΕΙ. 

Εμείς ούτε όνομα αλλά ούτε και την οικονομική του επιφάνεια έχουμε.

Κυνηγημένοι και ταλαιπωρημένοι είμαστε από τον αλύπητο διωγμό του τεε και της πολιτείας επί 30 σχεδόν χρόνια.

Αντί για δικαιώματα, που τα δικαιούμαστε από τον νόμο στο κάτω-κάτω της γραφής από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, εισπράττουμε καθημερινά προσβολές και ακροβατικούς υποβιβασμούς  σαν του κου Βενιζέλου τελευταία.

Μα τώρα είναι η ώρα του λαού.

Η δική μας ώρα.

Τώρα είναι η στιγμή να του δείξουμε το κατά που πέφτουν τα ΤΕΙ στην Θεσσαλονίκη.

Ώρα να μάθει τα τρία πραγματάκια που έπρεπε να ήξερε για τα ΤΕΙ σαν πολιτικός τόσα χρόνια και δεν τα έμαθε.

Ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΙ, δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα και δεν έχουν Ασφαλιστικό φορέα λόγω τεε.

Ώρα να του διδάξουμε τι θα πει δημοκρατία.

Ώρα να μάθει ότι Έλληνες δεν πρέπει να κυνηγάνε άλλους Έλληνες και όταν το κάνουν πρέπει να τους σταματάμε και όχι να τους υποστηρίζουμε.

Ώρα να τον μαυρίσουμε.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

Γεια σας,

Ένας αδούλωτος Μηχανικός …. Στο ρόλο του μπογιατζή με τα μαύρα